Tungsram-Schréder

 • Tungsram-Schréder
  Komló Város Önkormányzata az energiatudatosság jegyében cselekedett, amikor a testület arról döntött[...], hogy a város közvilágítását új alapokra helyezi. Olyan megoldást kerestek, amely a meglévő, elavult berendezések helyett, korszerűbb, modern technológiát alkalmaz, így javítja a lakóközösség komfortérzetét és jelentős energia megtakarítást tesz lehetővé. Szempont volt, hogy a beruházás ne terhelje plusz költségekkel a települést.
  2012.01.12 12:50 | FORRÁS: Tungsram-Schréder
 • Tungsram-Schréder
  Immár harmadik éve osztják ki – a LUCI és a Schréder közös szervezésében – az Auroralia-díjakat a fe[...]nntartható városi közvilágítást megvalósító legjobb kezdeményezésekért. A 2011. évi verseny nagy sikerrel zajlott – nem kevesebb mint 19 érdekes, változatos témájú és terjedelmű projektre érkezett nevezés. A szaksajtó képviselői közül kiválasztott független zsűri élénk vitát követően döntött úgy, hogy a díj nyertesei Arraiolos (Portugália), Nivelles (Belgium) és St. Helens (Egyesült Királyság), Remchingen (Németország) pedig különdíjat kapott. A négy település önkormányzati képviselői december 8-án a lyoni (Franciaország) rangos Fényfesztivál keretében tartott hivatalos ünnepségen vehették át az Auroralia-díjat.
  2012.01.03 10:38 | FORRÁS: Tungsram-Schréder
 • Tungsram-Schréder
  A Margit hídon átkelő autósok és a Duna partján sétáló gyalogosok elismerő tekintettel gyönyörködhet[...]nek a nemrég felszerelt új lámpaoszlopokban, amelyek csodálatos fényárba borítják az újjászületett Margit hidat. Bár az építési munkák a hídon és a környékén még nem fejeződtek be, a kivitelezők fontos lépést tettek afelé, hogy a híd visszanyerje korábbi - XX. század eleji - hangulatát és szépségét, hiszen már állnak a művészi kivitelezésű, hagyományos lámpaoszlopok, amelyek romantikus ragyogással kötik össze a folyó két partját.
  2011.12.15 10:37 | FORRÁS: Tungsram-Schréder
 • Tungsram-Schréder
  Több mint 6000 LED-es közvilágítási lámpatest csökkenti az energiafelhasználást és CO2-kibocsátást. [...]
  2011.12.05 10:36 | FORRÁS: Tungsram-Schréder
 • Tungsram-Schréder
  Hamarosan itt a Construma kiállítás, melynek idén középpontjában az energiatudatosság áll. A hazai l[...]egnagyobb építőipari szakkiállítás minden eddiginél nagyobb választékban vonultatja fel a környezetkímélő, energiatakarékos, alternatív energiahasznosító termékeket, eljárásokat.
  2011.04.04 18:27 | FORRÁS: Tungsram-Schréder
 • Tungsram-Schréder
  Megjelent vállalatunk 2011-es katalógus sorozata, amely az alábbi katalógusokat tartalmazza: [...]- Tungsram-Schréder Funkcionális út- és díszvilágítás (HU) - Tungsram-Schréder Dekoratív útvilágítás (HU) - Kandeláber Termékkatalógus (HU/EN) - Kandeláber Utcabútor katalógus (HU/EN) - Tungsram-Schréder Utcabútor katalógus (HU/EN)
  2011.02.14 18:29 | FORRÁS: Tungsram-Schréder
Bejelentkezés
Felhasználói regisztráció
Elfelejtett jelszó

Ha elfelejtette jelszavát, adja meg e-mail címét, amire küldünk egy egyszer használatos linket, amin keresztül meg tudja változtatni a jelszavát!