Jakabos Zsuzsanna régi álma vált valóra

2014.08.13 16:48

Gyönyörű úszónőnk egy hozzá illő gyönyörű Leier autót vezethet.

Gyönyörű úszónőnk egy hozzá illő gyönyörű autót vezethet. Jakabos Zsuzsanna olimpikonunk káprázatos szépségétől mindenki szája tátva marad, egy amerikai újság egyenesen minden idők legdögösebb olimpikonjának kiáltotta ki. Zsuzsa egy régi álma vált valóra, amikor a legnagyobb magyarországi építőanyag-gyártó cég jóvoltából egy csodás autót kapott egy éves saját használatra. A hófehér BMW nagyban megkönnyíti Zsuzsa mindennapjait, hiszen így sokkal könnyebben eljut az edzésekre, vagy éppen edzőtáborba, ami nagy szabadságot nyújt neki. Mindezen felül Zsuzsannának nem csak a medencében mindene a sebesség, hanem az országúton is, hihetetlenül élvezi a mindennapi közlekedést új autójával.  

 

„Sosem vezettem még ilyen luxusautót, így hatalmas élmény volt már beleülni is. A mosoly azóta is letörölhetetlen az arcomról, amikor edzésre, vagy valamilyen eseményre sietek vele.” – mondta el az olimpikon.

 

Hozzászólások
Bejelentkezés
Felhasználói regisztráció
Elfelejtett jelszó

Ha elfelejtette jelszavát, adja meg e-mail címét, amire küldünk egy egyszer használatos linket, amin keresztül meg tudja változtatni a jelszavát!