Magyar sikerek kínai támogatással

2014.06.10 12:47

2014. június 12-14. és 16-18. között a Budapest China Mart (BCM) épületében kerül megrendezésre a „China Smart Expo 2014” elnevezésű, 6 napos kiállítás, vásár és konferencia programsorozat. A két blokkban megrendezett kiállítás, ezen a két eseményen keresztül kívánja összehozni a hazai vállalkozásokat új, kínai partnereikkel. A kiállítás, vásár és konferencia kiváló lehetőséget teremt, hogy a magyar vállalkozások közvetlenül az igényeiknek megfelelő kínai gyártókkal egyeztessenek, valamint megismerjék a CECZ Közép-Európai Kft. (Central European Trade and Logistics Cooperation Zone Co., Ltd.) keretein belül nyújtott 70%-os készletfinanszírozási megoldásokat, mellyel gyorsabb és jobb eredményeket tudnak elérni versenytársaiknál.

Akár európai terjesztési központtá is válhat minden kis- és középvállalkozás, amely csatlakozik a Kínai Kereskedelmi Minisztérium és a CECZ által létrehozott speciális kereskedelmi övezeti üzleti modellhez. 2014. június 12-14. és 16-18. között, a Budapest China Mart (BCM) épületében kerül megrendezésre az a „China Smart Expo 2014” elnevezésű, 6 napos kiállítás, vásár és konferencia programsorozat, amelyen keresztül az érdeklődő üzleti partnerek közvetlenül vehetik fel a kapcsolatot jövendőbeli kínai partnereikkel. A kereskedelmi kapcsolatok további fejlesztése érdekében tavaly létrehozott 1 milliárd forintos kereskedelem-fejlesztési alap, idén is elérhető lesz azon KKV-k számára, amelyek részt vesznek a kiállításon és regisztrálnak a helyszínen.

 

A két blokkban megrendezett kiállítás, ezen a két eseményen keresztül kívánja összehozni a hazai vállalkozásokat kínai partnereikkel. A kiállítás, vásár és konferencia kiváló lehetőséget teremt, hogy a magyar vállalkozások közvetlenül az igényeiknek megfelelő kínai gyártókkal egyeztessenek, valamint megismerjék a CECZ keretein belül nyújtott 70%-os készletfinanszírozási megoldásait, mellyel gyorsabb és jobb eredményeket tudnak elérni versenytársaiknál. A CECZ Közép-európai Kft. logisztikai és finanszírozási megoldásaival kiegészülve, a China Smart Expo egy komplett szolgáltatásrendszerrel kívánja segíteni a kínai lehetőségek iránt érdeklődő kelet-közép-európai kis- és középvállalkozásokat.

 

 Az Expo tartalmilag két blokkra bontható; június 12. és 14. között, a kínai Khuangszi (Guangxi) tartomány kiállítói és kormánydelegációja érkezik Magyarországra. A tartomány egy konferencia keretében 2014. 06. 12-én, 14:30-as kezdettel a Helia Hotelben megrendezett konferencián mutatkozik be. Június 16. és 18. között Santung (Shandong) tartományból érkeznek kiállítók Budapestre. Ebben a blokkban, mint látogatókkal, számos szomszédos ország üzletemberével is találkozhatnak majd a magyar vállalkozások képviselői.

 

 

Újdonság: China SMart Card!

A kiállítás a családok számára is tartogat meglepetéseket. Egyedülálló kezdeményezés a szervezők részéről a China Smart Card kedvezménykártya, melyet az expo ideje alatt igényelhetnek a látogatók. A kártya birtokosa 5-20% kedvezményekkel étkezhet Budapest 20 legjobb kínai-ázsiai éttermeiben, valamint a Budapest China Mart épületében lévő boltokban történő vásárláskor is járnak a kedvezmények.

A kiállítás látogatói megismerkedhetnek a kínai teakultúrával, megkóstolhatják a kínai konyha jellegzetességeit, sőt vásárolhatnak is belőle, valamint hasznos tippeket kaphatnak az egészségesebb életmód kialakításához. A kínai tradicionális masszázs-terápiával is megismerkedhetnek a programsorozat látogatói.

 

A kiállítás ingyenesen látogatható!

 

Regisztráció és bővebb információ:http://www.chinasmartexpo.hu/

Hozzászólások
Bejelentkezés
Felhasználói regisztráció
Elfelejtett jelszó

Ha elfelejtette jelszavát, adja meg e-mail címét, amire küldünk egy egyszer használatos linket, amin keresztül meg tudja változtatni a jelszavát!