Érdekességek

Összes találat: 64

Érdekességek Jakabos Zsuzsanna régi álma vált valóra

Gyönyörű úszónőnk egy hozzá illő gyönyörű Leier autót vezethet.

2014.08.13 16:48

Érdekességek Élet kerekesszékben

Két évvel Szabó Lőrinc tragikus balesete után – amely miatt kerekesszékbe kényszerült -, mosolyogva beszél az elmúlt hónapok pozitív történéseiről. A megváltozott életkörülmény nem csak Lőrinc, hanem egész családjának életét befolyásolta, és szükségesség tette egy új élettér kialakítását. Mindezen munkákhoz sikerült partnerre találniuk az Első Győri Lions Klub és a Leier Hungária Kft. közreműködésével. A győri székhelyű építőanyaggyártó minőségi térköveivel járult hozzá, egy közel 120 négyzetméteres terület felújításához. Ennek segítségével megújult a kocsi beálló és még egy közlekedő utat is ki tudtak alakítani.

2014.08.11 10:27

Érdekességek Ovi-Foci: a jövő sportolóit támogatja a Baumit Kft.

A mozgás szeretetére nevelés: ezzel a szándékkal alapította a dorogi illetőségű Aranycsapat-tag, Buzánszky Jenő az Ovi-Foci Közhasznú Alapítványt 2011-ben. A programmal az óvodások számára biztosítanak optimális feltételeket a sportoláshoz az ország minden pontján. Ezt támogatja a szintén dorogi Baumit Kft. is, hiszen vallják: a sport szeretete az egészséges és hosszú élet egyik biztosítéka.

2014.07.29 10:39

Érdekességek Ön is várja már a nyaralást? Ne feledkezzen meg háza biztonságáról sem!

A nyaralásig már a betörők is megállíthatatlanul visszaszámolnak, várva ezt az időszakot. Pihenésünk megkezdése előtt hajlamosak vagyunk minden apró teendőt cetlikre felírva ellenőrizni, nehogy valamit otthon hagyjunk. Azonban egy igen fontos dologra nagyon kevesen gondolunk: a házunk biztonságára, amely fontosabb bőröndünk tartalmánál is. Annak érdekében, hogy a nyaralás után ne érjen minket kellemetlen meglepetés, a Hörmann Hungária Kft. és az Árgus Security Kft. közösen kívánja felhívni a figyelmet házunk alapvető védelmi lehetőségeire.

2014.07.17 13:46

Érdekességek Magyar sikerek kínai támogatással

2014. június 12-14. és 16-18. között a Budapest China Mart (BCM) épületében kerül megrendezésre a „China Smart Expo 2014” elnevezésű, 6 napos kiállítás, vásár és konferencia programsorozat. A két blokkban megrendezett kiállítás, ezen a két eseményen keresztül kívánja összehozni a hazai vállalkozásokat új, kínai partnereikkel. A kiállítás, vásár és konferencia kiváló lehetőséget teremt, hogy a magyar vállalkozások közvetlenül az igényeiknek megfelelő kínai gyártókkal egyeztessenek, valamint megismerjék a CECZ Közép-Európai Kft. (Central European Trade and Logistics Cooperation Zone Co., Ltd.) keretein belül nyújtott 70%-os készletfinanszírozási megoldásokat, mellyel gyorsabb és jobb eredményeket tudnak elérni versenytársaiknál.

2014.06.10 12:47

Érdekességek Súlyos stresszt okoz a zaj!

Amíg világszerte egyre több panasz érkezik az önkormányzatokhoz az egyre elviselhetetlenebb zajszint miatt, az Európai Unió folyamatosan keresi a lehetőségeket a zajszennyezettséggel járó következmények csökkentésére. A WHO egy felmérése szerint a zajártalom miatt bekövetkező halál vagy rokkantság miatt kb. több mint 500 000 egészséges évet veszítünk el Európában. Hazánkban a folyamatosan növekvő autópálya és autóút építéseknek köszönhetően már körülbelül 32.000 kilométeres úthálózattal és 8000 kilométeres vasútvonallal rendelkezik, de sokan nem tudják, hogy a megfelelő eszközök – mint például egy modern zajárnyékoló fal – akár egy teherautó zaját is elnyelheti.

2014.06.02 10:58

Érdekességek Védvonalban – Értékmentő tippek, tanácsok otthonunk biztonságáért

Otthonunk mechanikus védelme: hangzatos szavak, de vajon mit is takarnak pontosan? Biztosan tisztában vagyunk minden veszélyforrással és gyenge ponttal, amellyel házunk, lakásunk rendelkezik? Videó-rendszer, infra-sorompó, kültéri mozgásérzékelő. Csak néhány eszköz, amely külterületeink védelmében nagyon sokat segíthet. A következő tippek és tanácsok megfogadásával, sikerrel megvédhetjük otthonunk értékeit, valamint azt is megtudhatjuk, hogy az ismert zenész, Tátrai Tibor mit tesz saját ingóságainak megóvása érdekében.

2014.05.30 10:00

Érdekességek Így óvja otthonát – Elektronikus védelem, a nyugodt mindennapokért

Rablás, betörés, személy elleni erőszak. Hazánkban az elmúlt évek bűnügyi statisztikái szerint, 55-57% közöttire tehető a vagyon elleni bűncselekmények száma az összes elkövetett bűncselekményen belül. Kis Sándor az Árgus Security Vagyonvédelmi Kft. szakembere szerint, a riasztások számának növekedése észlelhető az utóbbi időben, amely körülbelül 7%-os növekedést jelent. A modern védelmi berendezések használatával azonban, drasztikusan csökkenteni tudjuk a behatolás sikerességét, megvédve otthonunkat, értékeinket és családunkat a kellemetlen élményektől. Ezért a Hörmann Hungária Kft. és az Árgus Security közösen kívánja felhívni a figyelmet arra, hogy egy kis odafigyeléssel és a helyesen kialakított biztonsági védelmi eszközökkel, mindezen bűnesetek megelőzhetőek lehetnek.

2014.04.15 10:27

Érdekességek Műalkotás alternatív anyagokból

A 33. Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállításon csodálhatta meg először a nagyközönség azt az építőanyagok felhasználásával készült szobrot, amely a Bergman Galéria és a Baumit Kft. együttműködésének köszönhetően jöhetett létre. A helyszínen Gajzágó György, a Bergman Galéria tulajdonosa, és Hülber Attila a Baumit építész tanácsadója beszélt az elkészült alkotásról a jelenlévő újságíróknak és az érdeklődő közönségnek.

2014.04.04 10:03

Érdekességek A siker kutyaszánon érkezik

Hering Tamás, Magyarország legeredményesebb kutyafogathajtója, Európa-bajnok sportoló. A különleges sportágban jeleskedő versenyzőnek csupán két támogatója akad a cégek világában, így többnyire saját erőből versenyez és tartja fenn családját és kutyafalkáját. Pedig számos elismerést és díjat gyűjtött be az utóbbi évek során, nemrégiben pedig újabb aranyéremmel gazdagodott. Idén január elején egy erdélyi nemzetközi megmérettetésen az első helyet szerezte meg fogatával.

2014.02.05 14:32

Érdekességek Varázslatos karácsony a Hörmannal

2013. december 19-én, a szigetszentmiklósi Konduktív Óvoda karácsonyi ünnepségén adta át a garázskapu-gyártó cég az intézmény vezetőjének és a gyerekeknek, azokat a fejlesztő játékokat, melyekre már régóta szükség volt.

2013.12.19 13:44

Érdekességek A Nutri Ventures csatlakozott a „Nagyokhoz” a Fehér Ház gyermekkori elhízás elleni találkozóján

A Kaja-kalandok című rajzfilm mögött álló márka, a Nutri Ventures is részt vett a Fehér Ház által összehívott, a gyermekeket célzó élelmiszermarketing találkozón.

2013.10.28 16:10

Érdekességek A történelem és a jövő találkozása a Gerbeaud Házban

Budapest egyik legpatinásabb épülete a Vörösmarty téren álló Gerbeaud Ház, melynek évszázados története van. Az elmúlt évtizedekben több felújítást végeztek itt, legutóbb a rendezvényteremként használt Sörház újult meg. Ehhez a Baumit anyagait használták fel.

2013.09.23 16:35

Érdekességek Baumit az egészségmegőrzésért

Felelősen gondolkodó vállalatként a Baumit nem csak dolgozóira, hanem családtagjaikra és a közvetlen környezetében élőkre is gondol. A cég évről évre támogatja azokat az intézményeket, amelyek a térségben tevékenykednek, és hozzájárulnak az itt élők szociális jólétéhez. Így esett a választás az idén az esztergomi Vaszary Kolos Kórházra. Kérésükre, a Baumit a rákos elváltozások szűrését lehetővé tevő eszközt vásárolt, amely egy elavult technikát vált le, a pontosabb kórkép felállítása érdekében.

2013.08.08 14:06

Érdekességek A Baumit is segíti az árvízkárosultakat

A Baumit összesen 6000, eredetileg termékcsomagolásra használt, erős vödröt ad Esztergom és Tát településeknek, a Katasztrófavédelemnek és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetnek az árvízi helyreállítási munkálatokhoz. A cég dorogi központjához közeli Esztergom és Tát települése 1500, a Katasztrófavédelem 2500, illetve a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet 2000 vödröt kap. A segélyszervezet - körülbelül 500-at - azonnal a dunabogdányi munkálatokhoz szállít ki, ahol már tartanak a helyreállítási munkálatok. A megmaradt vödrök az ár levonulása után a többi érintett településen kapnak szerepet. Ez a megoldás az osztrák területeken már bizonyított a károk helyreállításánál.

2013.06.14 10:21

Érdekességek Otthonunk őre: a biztonságos bejárati ajtó

Az otthon védelme mindenki számára fontos szempont napjainkban. Egy-egy ház vagy lakás bejárati ajtaja az első „akadály”, amelybe a betörő ütközik, ha bűncselekményt tervez, ezért nem mindegy, hogy milyen ajtóval, zárral találja szemben magát. A Hörmann Doszpot Péterrel – egykori rendőrségi főnyomozóval – közösen hívja fel a figyelmet a biztonság emberi és technikai oldalára.

2013.05.21 16:00

Érdekességek Kovács Katalin: „Mindig próbálom kihozni magamból a maximumot”

Múlt hétvégén zajlott le a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség által szervezett gyorsasági Világkupa Szegeden, ahol a női kajaknégyes 500 méteren a második helyet szerezte meg – természetesen Kovács Katival is a hajóban. A Baumit által támogatott olimpikon a hétvégi verseny után azonnal visszatért a szolnoki edzőtáborba, ahol folytatta a felkészülést az augusztusi világbajnokságra. A sportoló a jövőről, karrierről és az elmúlt hónapok eseményeiről, a világkupa apropóján mesélt.

2013.05.17 09:35

Érdekességek Életet menthet a megfelelő tűzgátló ajtó

Az elmúlt években a tűzvédelmi ellenőrzések során a hatóság képviselői számos esetben tapasztalták, hogy a tűz és a füst terjedés akadályozására szolgáló tűzgátló és füstgátló ajtók, az épület használatbavétele után pár évvel már nem töltik be az eredeti funkciójukat, mivel az ajtók nem csukódtak megfelelően. Ezért 2012. november 13-án új, szigorúbb Országos Tűzvédelmi Szabályzat (OTSZ) lépett hatályba, amelyben előírták ezen nyílászárók havi ellenőriztetését, amely komoly szigorítást jelent az eddigi gyakorlathoz képest. A Hörmann ezért az ellenőrzés fontosságára hívja fel a figyelmet, amely végrehajtása akár életeket is menthet. A világ egyik legnagyobb garázskapu gyártója 1965 óta specializálódott a tűz- és füstvédelmi nyílászárókra. E tapasztalatból kiindulva, állandó kutatással és fejlesztéssel jó minőségű tűzvédelmi nyílászárókat sikerült létrehozni, az optimális védelemhez és a biztonságos menekülési és mentési utakhoz.

2013.04.30 10:47

Érdekességek Birtokba vette új otthonát a támogatott nagycsalád

Az ünnepeket idén már abban a házban töltheti a Kókai család, amely a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) és hét építőipari cég, - köztük a Baumit Kft. - által felajánlott, összesen 10 millió forint értékű terméktámogatásból valósult meg. Az egyesület és a patronálók 2012 év elején hirdették meg ismét a „NagyCsaládiHáz” nevű pályázati projektet, kifejezetten a három vagy több kisgyermeket nevelő családok részére. A Baumit már a tavalyi nyertes pályázókat is támogatta, így nem volt kérdés, hogy idén is újra részt vesz az együttműködésben.

2012.12.18 15:46

Érdekességek Álmok válnak valóra a Baumittal

Újra munkába álltak az Álomépítők – a Viasat3 kedvelt műsora december 9-étől ismét minden vasárnap arról számol majd be, hogyan segít Nagy Sándor műsorvezető és csapata azokon a családokon, akik önhibájukon kívül kerültek kilátástalan, reménytelen helyzetbe. A 3. évadban a Baumit is kiveszi a részét a segítségnyújtásból, hiszen 8 házhoz ad kiváló minőségű hőszigetelő rendszert és más építőanyagot azért, hogy a lehető legszebb, legpraktikusabb és legmodernebb otthont teremthessék meg a rászoruló családoknak.

2012.12.11 15:33
1 2 3 4
Bejelentkezés
Felhasználói regisztráció
Elfelejtett jelszó

Ha elfelejtette jelszavát, adja meg e-mail címét, amire küldünk egy egyszer használatos linket, amin keresztül meg tudja változtatni a jelszavát!