Építés, felújítás

Összes találat: 60

Építés, felújítás Mire érdemes odafigyelni építőipari gépek vásárlása során?

A különböző építőipari vállalkozások sikeres működésének elengedhetetlen feltétele a munkavégzéshez szükséges géppark. A gépgyártás fejlődése lehetővé teszi, hogy a cégek igényeiknek megfelelően válogassanak a neves gyártók berendezései között, folyamatosan korszerűsíthessék építési technológiájukat. Az építkezéseken használt géppark bővítésének egyik módja egy új berendezés vásárlása, a másik pedig egy használt, de jól karban tartott gép beszerzése. A döntés a vállalkozás kezében van, az előbbi egy vadonatúj, akár több évtizedig is használható eszközt jelent, az utóbbi viszont költségkímélő megoldás. Bármelyik lehetőséget választjuk, számos beszerzési forrás áll a rendelkezésünkre. Új gépet vásárolhatunk márkakereskedőtől vagy több gyártócéget képviselő vállalkozástól. Ha nincs feltétlenül szükségünk új berendezésre, az egyik lehetséges megoldás egy használt építőipari gép vásárlása a Surplex oldalán vagy más hasonló honlapon.

2015.05.18 10:06

Építés, felújítás Hörmann ajtókkal újult meg a nyíregyházi Down Egyesület épülete

A nyíregyházi Down Egyesület évek óta, folyamatosan figyelte a pályázati lehetőségeket, hiszen fejlesztőközpontjukra már igencsak ráfért a felújítás. Az idei Várépítő Pályázaton szerencsére sikerrel jártak: a Csodavár Korai Fejlesztő Központ tetejének teljes renoválása, a homlokzat szigetelése, a nyílászárók cseréje és a termek kifestése is megtörténhetett végre, így az új épületet november elején már birtokba is vehetik a lurkók. A Hörmann, a pályázat keretében 7 darab beltéri ajtót biztosított az egyesület számára.

2014.09.03 13:23

Építés, felújítás A nyíregyházi Down Egyesületet segíti a Baumit

Az idei Várépítő Pályázat egyik boldog nyertese a Down Egyesület nyíregyházi Csodavár Korai Fejlesztő Központja volt. Az épületre ráfért már a felújítás: a tető teljes renoválásán kívül, a homlokzat szigetelésére, a nyílászárók cseréjére és a termek kifestésére is nagy szükség volt. A Baumit Kft. a pályázaton elnyert építőanyagokon felül, ingyen biztosította az egyesület számára a még hiányzó nemesvakolatot a felújításhoz.

2014.08.12 11:05

Építés, felújítás Építkezzen a jövőnek! Az értékálló építőanyag: a tégla

Évezredek óta használjuk otthonaink, épületeink felépítéséhez. A tégla az egyik legősibb és legkedveltebb építőanyag, amely a kiemelkedően jó tulajdonságainak köszönheti népszerűségét. A Leier Hungária Kft. már évtizedek óta tanulmányozza ezt a hihetetlen történelemmel rendelkező építőanyagot, és azért fejleszti a legmagasabb minőségi szintre, hogy otthonaink biztonságos, értékálló és megbízható falazattal rendelkezzenek. A cég a téglagyártás csúcsát jelentő csiszolt téglákat ajánlja mindenkinek, akik nem kívánnak kompromisszumot kötni házuk kivitelezésénél.

2014.06.24 15:13

Építés, felújítás Leier térkővel újult meg a Győri Egyházmegye

2014. május 18-án, a győri „Szeretet Napok” két napos családi program részeként adták át Győr új büszkeségét, a Győri Egyházmegye püspöki udvarának és kertjének felújított, Leier térkövekkel kirakott területét. A közel 3000 négyzetméteres felületre – amelyen több ütemben zajlott a munka – a Leier Hungária Kft. szállította a térköveket. Az Egyházmegye évek óta jó kapcsolatot ápol a céggel, amelytől már korábban is többször kaptak segítséget felújítási, építési munkálatokhoz, és amely most a térkövek egy részét biztosította számukra adományként.

2014.05.27 14:23

Építés, felújítás Kerttervezés felsőfokon

Ha azt mondjuk, kerttervezés, sokan valamilyen úri huncutságra gondolnak, ami csak a gazdagok számára elérhető. Az átlagember meg maradjon a tulipánnál, a sövényként ültetett tujánál, a kiskerti hobbi paradicsomnál és a beton járdánál, mert azt nagyon elrontani nem lehet. Valójában saját kertünk megtervezése egyszerre izgalmas és kreatív feladat, és igazi kihívás is egyben.

2014.04.23 16:01

Építés, felújítás Biztonság és megbízhatóság: erre figyeljen, ha garázskaput vásárol

Mit gondol? Valóban tudja, hogy mire kell figyelnie a garázskapu megvásárlásnál? Mindössze öt, nagyon fontos aranyszabályra: garanciajegy, CE matrica, számla, használati utasítás és szakszervizi üzembe helyezés. Ezek nélkül soha ne vásároljon, így elkerülve a későbbi problémás szervizelést és ügyintézési procedúrát. A Hörmann Hungária – mint a világ egyik vezető garázskapu gyártó cége – a következőkben további tippekkel segíti a felújítani vágyókat.

2014.03.17 15:21

Építés, felújítás Garázskapu: szolgál és véd

Ma már egy garázskapunak amellett, hogy illeszkednie kell otthonunkhoz, számos kényelmi, balesetvédelmi és biztonsági szolgáltatást is kínálnia kell. Amellett, hogy sérüléseket okozhatnak, az illetéktelen behatolók ellen is megfelelő védelmet kell nyújtaniuk. A Hörmann – mint a világ egyik legnagyobb garázskapu gyártója – arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy mely szempontok azok, amelyeknek egy jól megválasztott garázskapunak feltétlen meg kell felelnie.

2013.11.20 14:49

Építés, felújítás Kertépítés az alapoktól

A kertet nem csak ápolni kell tudni, hanem a kialakítására is időt és energiát kell szánni. A megfelelő növényzet kiválasztása legalább olyan fontos, mint egy jó minőségű virágtartó vagy járólap felhasználása. Most a Leier egy kertészmérnök szakemberrel közösen arra keresi a választ, hogy milyen az igazán szép és jól kialakított kert, amely házunk büszkesége lehet.

2013.09.12 09:43

Építés, felújítás Ismét elindítja őszi akcióját a Leier

A Leier őszi akciójának segítségével olcsóbban, minőségi termékekkel újíthatjuk meg otthonunkat és kertünket, még a rossz idő beállta előtt.

2013.08.29 09:34

Építés, felújítás Az U-érték megmutatja: így válasszon garázskaput!

Egy jól hőszigetelő garázskapuval nem csak komfortosabbá tehetjük otthonunkat, hanem akár spórolhatunk is. A Hörmann – mint vezető garázskapu gyártó és forgalmazó – abban kívánja vásárlóit támogatni, hogy mindenki a lehető leggazdaságosabban üzemeltethesse kapuját. Ennek a meghatározásában segít a kapu „U” értéke.

2013.08.28 10:40

Építés, felújítás Kiváló minőségű zajárnyékolási megoldások az M0-on

A napokban adták át az M0-ás autóút M6 - 51 sz. főút közötti szakaszát, melyen a Duna-hídjainál a szakasz legújabb zajárnyékoló falai találhatók, amelyeket a Leier Durisol termékeiből építettek meg. A zajárnyékoló falak kialakítása újabb mérföldkő a hazai építkezésekben, hiszen különleges, egyedi felületképzésekkel látta el a gyártó. Emellett a Durisol zajárnyékoló falak, az ÉMI biztonsági vizsgálatán kiemelkedő besorolást kaptak. A Durisol falpanelt a törmelékhullás vizsgálaton a legmagasabb, 4. osztályba sorolta az akkreditációs cég, amely azt jelenti, hogy egy esetleges becsapódás esetén a falról semmilyen darab nem hullik le, így nem teremt balesetveszélyes szituációt a közlekedésben résztvevő többi jármű számára.

2013.08.22 09:41

Építés, felújítás A műemlékvédelemhez speciális építőanyagok kellenek

Az elmúlt három évben jelentős felújítási munkákat végeztek a fertődi Esterházy-kastélyban. A műemlékvédelemhez, a régi falak felújításához speciális anyagokra és szaktudásra van szükség, ezért a kivitelező a Baumit termékeit használta fel, és igénybe vette a cég szaktanácsadás szolgáltatását is.

2013.08.21 15:28

Építés, felújítás Egy életre szóló barátság kezdete: így válasszunk garázskaput!

Amikor házat építünk vagy újítunk fel, hirtelen minden probléma a nyakunkba szakad: rengeteg kérdés merül fel bennünk. Sokan még a megfelelő garázskaput is nehezen tudják kiválasztani. A Hörmann most nekik kíván segíteni, azoknak az aranyszabályoknak a lefektetésével, amelyek figyelembe vételével nem csak egy tartós és biztonságos, hanem esztétikus megjelenésű garázskaput választhatunk házunk ékkövéül.

2013.07.29 15:08

Építés, felújítás Utólagos hőszigeteléssel csökkenthető a rezsiszámla

Az Építő Közösség és a Baumit támogatásával valósulhatott meg nemrég egy csörögi család álma: házuk új, minőségi, utólagos hőszigetelést kapott, így hosszú ideig nem kell aggódniuk a magas fűtésszámla, vagy a belső térben uralkodó, nem megfelelő hőmérséklet miatt. Az építőanyagot biztosító nyereményjátékon a legszerencsésebbnek a Tóth család bizonyult.

2013.06.19 11:50

Építés, felújítás Itt a jó idő, irány a kert!

A tavasz beköszöntével minden parkosított felületnél megkezdődik a tél utáni karbantartás, a tavaszi és nyári időszakra történő felkészítés. A növények sérüléseinek „gyógyítása”, újak ültetése, a burkolatok ápolása, előkészítése is fontos feladat. Rendszeresen felmerül a kérdés, hogy mire ügyeljünk egy ilyen ápolási folyamat során. A Leier Hungária Kft. most néhány tippel segíti ennek megértését, hogy a kertből valódi élettér válhasson.

2013.05.13 16:06

Építés, felújítás Tavaszi felújítás a Baumittal!

A Baumit új, tavaszi akciójának segítségével, a vásárlók ezúttal nem csak pénzt takaríthatnak meg, de akár örökre búcsút mondhatnak az otthoni energiapazarlásnak és a falak penészesedésének is.

2013.03.22 09:37

Építés, felújítás Új színekkel bővül a Leier betoncserép kínálata

A Leier Hungária Kft. a 2013-as év egyik első, jelentős építőipari kiállításán – a Pollack Expon – mutatta be betoncserepeinek legújabb színgenerációját. A 4 új színt tartalmazó palettán minden építkező megtalálhatja a számára legideálisabb árnyalatot. A Leier betoncserepei emellett a PAJZSPLUSZ elnevezésű felületvédelemmel is ellátottak, amely növeli az ellenállóságot, az élettartamot és a színtartósságot.

2013.03.04 13:02

Építés, felújítás Gyáravatás és stabil növekedés – sikeres évet zárt a Leier Hungária

Az építőipari válság ellenére is kiváló évet zárt a Leier Hungária Kft., amely a növekvő forgalom és termelés mellett, nem csak új gyárat avatott 2012-ben, hanem számos sikeres projektben is részt vett. A cég ügyvezetője bízik a tavalyi sikerek megismétlésében, és abban, hogy újabb lehetőségeket kap a Leier arra, hogy bizonyítsa piacvezető és szakértői szerepét.

2013.02.19 15:19

Építés, felújítás Az iskolák ötöde új tornacsarnokra szorulhat a megváltozott közoktatási törvény értelmében

2012 szeptemberétől a közoktatási törvény értelmében minden elsős, ötödikes és kilencedikes osztályában kötelező a heti 5 testnevelés óra. Felmenő rendszer lép életbe, így négy év múlva már minden évfolyamon hetente ötször tornáznak majd a diákok. Az iskolák 20 százalékában azonban nem áll rendelkezésre fedett létesítmény, így komoly nehézséget jelenthet az új szabályoknak való megfelelés. A közoktatási intézmények egyre sürgetőbb problémájára a rugalmas méretű és funkciójú, kiváló minőségű és tartós acél könnyűszerkezetes épületek jelenthetik a megoldást – hívja fel a figyelmet Kotormán István, a Lindab fejlesztési és oktatási vezetője.

2013.01.25 13:34
1 2 3
Bejelentkezés
Felhasználói regisztráció
Elfelejtett jelszó

Ha elfelejtette jelszavát, adja meg e-mail címét, amire küldünk egy egyszer használatos linket, amin keresztül meg tudja változtatni a jelszavát!